Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Senter for nye medier, Høgskolen i Bergen. Underviser i multimediejournalistikk og digital kompetanse. For tiden er imidlertid fokuset på et nytt studium "Utvikling av medierike ebøker", samtidig som jeg er prosjektleder for IKT-støttet utdanning ved HiB.

Når det gjelder FoU er jeg for tiden opptatt av posisjonering, og forholdet mellom medier og fysiske steder. Spesielt knyttet til det lokative lydmediet Fabulaz.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

Instagram

Digital fotografering

Arkitekturnytt

Annet

qr kode til mobil versjon av tekst2null.blogspot.com

3. mai 2012

Gjensyn med Digital og sosial - anno 2004

Bildet be generert, som virtuell underholdning
under middagen. Samme teknikk brukte jeg på
omslaget til Tekst 2 null, fem år senere.
Vi var med rette litt stolte den gangen, ikke minst på grunn av mange gode innledere. Ikke bare hadde vi fått Howard Rheingold til Bergen, like etter at han hadde gitt ut Smart Mobs, men vi hadde også Cory Doctorow på scenen og Danah Boyd live fra USA. Digital og sosial, høsten 2004.

Jeg satte opp en videoblogg, som ikke lenger fungerer, men fant noen av videoene gjemt på en gammel konto hos Google video. Jeg fant riktignok ikke videoen med Doctorow, men Rheingolds innlegg innleder spillelisten nedenfor, deretter Boyd, så kommer innleggene til Torill Mortensen og Marit Bødtker. Enjoy!!Jeg var så vidt med på Digital og sosial 2.0 også, i 2007, men den gangen kun med et innlegg - Blir vi alle digitale forbrytere - og uten plikter som medarrangør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket