Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskolen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye medier, i ganske vid forstand.

Tidligere har jeg utviklet studier og undervist i Multimediejournalistikk, Digital fotografering, Digital kompetanse, og Design av medierike ebøker.

Jeg er særlig opptatt av forholdet mellom medier og fysiske steder. Blant annet knyttet til det lokative lydmediet Auditor, utvidet virkelighet (AR), nettopp i utvidet forstand – f eks knyttet til installasjonskunst og roboter. Jeg holder også på med et prosjekt knyttet til sfæriske medier / 360-teknologi.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

Instagram

Annet

26. juli 2016

Dream catcher (Aesthetic Outdoor Education)

Jeg har tenkt at studentene i Aesthetic Outdoor Education skal få prøve seg på å lage sin egen Dream catcher i storformat. Dermed må selvsagt dette sjekkes ut.

Først litt mekking i hagen:Og en første "gjennomlesing" av noe som kan bli til en form for forlesningsnotat / tutorial:Sjekk også ut HMS-i-skogen-og-ute-pa-barnehagen. Det er barn som har fylt 4 år som får tilbud om å spikke med tollekniv i barnehagen. Barn under 4 år kan øve med bordkniv først, og da kan oppgaven med å fjerne bark være godt egnet.

Endelig en sammensetning av det hele i klasserommet med videoklipp. hensikten her er å komme fram til en produksjonsmåte som raskt lar meg lage videomateriale:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket