Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskolen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er særlig opptatt av forholdet mellom medier og fysiske steder. Blant annet knyttet til roboter, det lokative lydmediet Auditor, utvidet virkelighet (AR), nettopp i utvidet forstand – f eks knyttet til installasjonskunst og roboter. For tiden er jeg særlig opptatt av sfæriske medier / 360-teknologi.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

Instagram

Annet

19. mai 2017

Gå og se bachelorstudentenes teaterproduksjon Medea

Premieren er over, men det er muligheter for å se denne forestillingen mandag 22 kl. 12,  tirsdag 23 kl. 12  og 1730 og onsdag 24 kl. 11.

Er du i nærheten av Kronstad anbefaler jeg en tur innom. Gresk tragedie med trøkk, og en flott audiovisuell opplevelse:

   


Musikk for anledningen: Nine Inch Nails - Corona Radiata


Anne Meek oppsummerer generalprøven:Alle bildene er forresten tatt ut av en 4K-video. Vanskelige lysforhold, men selv her gjør video jobben i mange tilfeller. Det er noen klare begrensninger, selvfølgelig, men jeg føyer dette til listen min over eksempler på at stillbildet egentlig allerede er dødt som opptaksformat.

Litt mye på en gang her, men så er da dette også min lekegrind. Jeg skriver for tiden på en artikkel om filterbruk. Da blir ting som dette:
Det er fint å kunne tegne og dermed skape et bilde helt fra grunnen av, men for min egen del kommer jeg et stykke på vei når jeg enkelt kan "skape" ulike stemninger som dette:


Neste fase må være å skrive et eget Medea-filter....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket