JON HOEM

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske materialer: i 2021 kom boken Digitale medier og materialitet med en grundig diskusjon av denne tematikken.

For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Auditopenta", sfæriske medier, ulike former for roboter, mm.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

1. desember 2014

TELLA regnespill for barn

Jeg har i litt varierende grad vært med på utviklingen av regnespillet TELLA, utviklet ved Senter for nye medier, Statped vest og Universitat Politècnica de Valencia, Campus d’Alcoi , Spania. Fra å ha vært mye involvert i søknadsfasen og ved oppstarten av prosjektet har jeg senere fulgt det mer fra sidelinjen. Herfra har jeg sett mye godt arbeid som er lagt ned i et produkt som har blitt ganske så omfattende

Det dreier seg om et pedagogisk spill for nettbrett der barn kan lære enkel matematikk gjennom å leke og prøve seg fram. Spillet er i hovedsak beregnet på aldersgruppen 5 - 8 år, og det kan lastes ned gratis".

Appen består av mange enkeltspill med oppgaver som løses i oppsatt rekkefølge. En voksen kan enkelt tilpasse innholdet ved å begrense hvilke moduler barnet får adgang til. Slik kan den enkelte spilleren få oppgaver og utfordringer som passer for han eller henne.Finn brukerveiledning for lærere og foreldre på nettstedet http://www.tella123.org/

Via eLæring HiB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket