JON HOEM

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske materialer: i 2021 kom boken Digitale medier og materialitet med en grundig diskusjon av denne tematikken.

For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Aquafoni", sfæriske medier, ulike former for roboter, mm.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

27. februar 2011

Nook Color - førsteinntrykk

Nettopp tilbake fra Barnes and Noble, med en Nook Color. Førsteinntrykket er godt, enheten er relativt solid bygget, skjermen er god og touchfunksjonene fungerer bra. Lastet ned en bok fra Project Gutenberg for å teste, noe som fungerte fint.

Fremdeles holder jeg nok en knapp på den ordinære Nooken og Kindle som leseplate. Tekst fremstår mye mer lesevennlig på disse platene. Men på Nooken kan jeg enkelt surfe å nettet, og spille sjakk :) YouTubevideoer fikk jeg riktignok ikke til å fungere, men det fungerer jo ikke på iPad heller, så det kan en kanskje ikke legge all verdens vekt på. I fohold til iPaden er jeg mer komfortabel med Nooken, noe som nok først og fremst skyldes størrelsen.

2 kommentarer:

 1. Stilig.

  YouTube skal vist fungere hvis en sletter programcachen for deretter å reinstallere applikasjonen (forteller et raskt nettsøk meg). Ser også at Cyanogen(mod) er snart tilgjengelig for Nook Color og da blir det bra.

  Ta det rolig i Gaslamp distriktet i kveld og hils Ture ;-)

  SvarSlett
 2. Får "skru litt på maskinen" når jeg kommer hjem.

  Ellers må jeg dessverre melde at Gaslamp District gikk meg hus forbi, og nå er det i seneste laget. Har funnet veien videre til Digital Media and Learning-konferansen i Long Beach. Rapport følger, men inntil videre kan en følge litt med på #DML2011.

  SvarSlett

Kommentarer er svært velkommen. På grunn av problemer med spam må jeg imidlertid godkjenne kommentarer før de publiseres. Vanligvis skjer dette i løpet av noen timer.

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket