Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Seksjon for kunst og håndverk, Høgskolen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye medier, i ganske vid forstand.

Tidligere har jeg utviklet studier og undervist i multimediejournalistikk, digital fotografering, digital kompetanse, og "Design av medierike ebøker".

Når det gjelder FoU er blant mye annet opptatt av forholdet mellom medier og fysiske steder. Blant annet knyttet til det lokative lydmediet Auditor, et eksempel på Sonic Augmented Reality. Utvidet virkelighet (AR), nettopp i utvidet forstand – f eks knyttet til installasjonskunst og roboter. Jeg holder også på med et prosjekt knyttet til 360-teknologi.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

Instagram

Annet

qr kode til mobil versjon av tekst2null.blogspot.com

15. mars 2017

"Drit i det" – før urfremføring

Vågestykke #6 nærmer seg slutten. I dag (15. mars) blir det konsert kl 13.15. Utedoen er for anledningen flyttet og modifisert.Konserten blir i området ved kaffebaren på Kronstad.Koristenes vei ut av doen:Her kommer de med andre ord ut:Selve "doen" er demontert og havnet for anledningen foran en bunke med studiekataloger:Demontering:Sensorer og ledninger fjernes, sammen med bakveggen:Ledningsvas. Tre maskiner, en skjerm, høyttalere og strømforsyninger krever sitt:Endelig plassert for en siste innsats:Så spørs det om jeg tør å bruke dette i siste fase. Triptykonet ble ferdig i dag det også: 1. "Gjenforening" 2. "Styrmannm" og 3. "Rosen"Lurer også på om jeg får brukt visualiseringen av tekstene:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket