Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Seksjon for kunst og håndverk, Høgskolen på Vestlandet – Bergen.

Tidligere har jeg utviklet studier og undervist i multimediejournalistikk, digital fotografering, digital kompetanse, og "Design av medierike ebøker".

Når det gjelder FoU er blant mye annet opptatt av forholdet mellom medier og fysiske steder. Blant annet knyttet til det lokative lydmediet Auditor, et eksempel på Sonic Augmented Reality. Utvidet virkelighet (AR), nettopp i utvidet forstand – f eks knyttet til installasjonskunst og roboter. Jeg holder også på med et prosjekt knyttet til 360-teknologi.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

Instagram

Annet

qr kode til mobil versjon av tekst2null.blogspot.com

27. februar 2011

Nook Color - førsteinntrykk

Nettopp tilbake fra Barnes and Noble, med en Nook Color. Førsteinntrykket er godt, enheten er relativt solid bygget, skjermen er god og touchfunksjonene fungerer bra. Lastet ned en bok fra Project Gutenberg for å teste, noe som fungerte fint.

Fremdeles holder jeg nok en knapp på den ordinære Nooken og Kindle som leseplate. Tekst fremstår mye mer lesevennlig på disse platene. Men på Nooken kan jeg enkelt surfe å nettet, og spille sjakk :) YouTubevideoer fikk jeg riktignok ikke til å fungere, men det fungerer jo ikke på iPad heller, så det kan en kanskje ikke legge all verdens vekt på. I fohold til iPaden er jeg mer komfortabel med Nooken, noe som nok først og fremst skyldes størrelsen.

2 kommentarer:

 1. Stilig.

  YouTube skal vist fungere hvis en sletter programcachen for deretter å reinstallere applikasjonen (forteller et raskt nettsøk meg). Ser også at Cyanogen(mod) er snart tilgjengelig for Nook Color og da blir det bra.

  Ta det rolig i Gaslamp distriktet i kveld og hils Ture ;-)

  SvarSlett
 2. Får "skru litt på maskinen" når jeg kommer hjem.

  Ellers må jeg dessverre melde at Gaslamp District gikk meg hus forbi, og nå er det i seneste laget. Har funnet veien videre til Digital Media and Learning-konferansen i Long Beach. Rapport følger, men inntil videre kan en følge litt med på #DML2011.

  SvarSlett

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket