JON HOEM

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske materialer: i 2021 kom boken Digitale medier og materialitet med en grundig diskusjon av denne tematikken.

For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Aquafoni", sfæriske medier, ulike former for roboter, mm.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

16. juni 2010

Skaff deg Tekst 2 null, med bonusmateriale

Tekst 2 null kom fra forlaget i går, og jeg er svært fornøyd, både med innholdet og omslaget. Boka har jeg skrevet sammen med min gode kollega Ture Schwebs, og den er utgitt på Universitetsforlaget. Du kan lese mer om boka på tekst2null.blogspot.com.

På vårens årsmøte i Norsk faglitterær forfatterforening ble det tatt til orde for at forfattere bør bli flinkere til å promotere bøkene sine selv. Det vil jeg forsøke å ta til følge, og jeg har derfor opprettet et mikronettstedet - salg2null - med tanke på kunne selge boka direkte.Boka kan selvsagt kjøpes i bokhandel og fra forlaget, men ved å bestille den her bidrar du til at undertegnede tjener noen kroner ekstra. Forfatterhonorarene er som kjent ikke så veldig fete. Prisen er uansett den samme: 319,- kroner, og den kommer fritt tilsendt i posten, sammen med en faktura.

Et bedre tilbud
Alternativt kan du benytte deg av spesialtilbudet: boka + tilleggsmateriale som ebok (PDF). Da er totalprisen 329,-. Ti kroner for en temmelig omfattende tekst (drøye 70 sider) må sies å være mye for pengene, men dealen er altså at du kjøper denne sammen med et eksemplar av boka. Jeg vet ikke hvordan dette kommer til å fungere, men tenker at det er spennende å gjøre et forsøk.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med bok! Den ser veldig spennende ut og skal handles inn. Gleder meg til å lese!

    SvarSlett
  2. Takk for det, og for at du sprer det "glade budskap" :)

    Tekst 2 null kom like før sommeren, så det er litt tidlig å si noe om hvordan den blir mottatt, men vi har stor tro på at den kan være nyttig for mange.

    SvarSlett

Kommentarer er svært velkommen. På grunn av problemer med spam må jeg imidlertid godkjenne kommentarer før de publiseres. Vanligvis skjer dette i løpet av noen timer.

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket