JON HOEM

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske materialer: i 2021 kom boken Digitale medier og materialitet med en grundig diskusjon av denne tematikken.

For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Auditopenta", sfæriske medier, ulike former for roboter, mm.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

30. september 2016

3 gram poesi

Jeg liker denne formen for prototyping, selv om dette er ganske fjernt fra den tenkte installasjonen: en skjerm som viser poesi, autogenerert med utgangspunkt i trigrammer, skjermen dekket med en aluminiumsplate med utskjæringer. Alt plassert inne i en ramme og hengt på veggenMusikk for anledningen: Nine Inch Nails - Right Where It Belongs v2 (cover)

Trøbbel med å se video i rammen ovenfor – spill den av direkte her.Oppdatering: Fortsatt i høyeste grad på idestadiet, men en annen vri. Google kom med Daydream View, en rimelig VR-brille, litt ala Cardboard. Det mest interessante var den medfølgende håndkontrolleren. Med ett ser jeg muligheten for å lage en mekanisme for feedback – skjønt her oppstår det fort problemer med å holde strøm på kontrolleren. Uansett, kikkerten eller kikkehullet er en mulig løsning:Diktene får en form som dette:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket