Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske steder. For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Auditopenta", sfæriske medier, og ikke minst Robotassistert undervisning og utvikling av skaperverksted.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

30. september 2016

3 gram poesi

Jeg liker denne formen for prototyping, selv om dette er ganske fjernt fra den tenkte installasjonen: en skjerm som viser poesi, autogenerert med utgangspunkt i trigrammer, skjermen dekket med en aluminiumsplate med utskjæringer. Alt plassert inne i en ramme og hengt på veggenMusikk for anledningen: Nine Inch Nails - Right Where It Belongs v2 (cover)

Trøbbel med å se video i rammen ovenfor – spill den av direkte her.Oppdatering: Fortsatt i høyeste grad på idestadiet, men en annen vri. Google kom med Daydream View, en rimelig VR-brille, litt ala Cardboard. Det mest interessante var den medfølgende håndkontrolleren. Med ett ser jeg muligheten for å lage en mekanisme for feedback – skjønt her oppstår det fort problemer med å holde strøm på kontrolleren. Uansett, kikkerten eller kikkehullet er en mulig løsning:Diktene får en form som dette:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket