Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske steder. For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Auditopenta", sfæriske medier, og ikke minst Robotassistert undervisning og utvikling av skaperverksted.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

10. februar 2012

Flickr fyller 8 år

Flickr fyller åtte år i dag. Jeg postet mitt første bilde noen måneder senere. Hyggelig gjensyn på mange måter, selv om en gjør seg noen tanker om at tiden går...

Jeg sluttet å  poste bilder på  Flickr og har egentlig aldri funnet den flyten jeg er fornøyd med. Resultatet er en rekke forlatte fotoblogger. Jeg forsøker å holde liv i pɹɐʍɹoɟ ʇsɐd, men uten at det oppleves som plagsomt vellykket.

Om ikke annet. Her er mitt første bilde på Flickr:

Ceiling in Vienna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket