Jon Hoem - CV

Førsteamanuensis ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet – Bergen.

Underviser i og forsker på nye, digitale medier.

Jeg er interessert i forholdet mellom medier og fysiske steder. For tiden jobber jeg blant annet med lydprosjektene "Auditomosjon" og "Auditopenta", sfæriske medier, og ikke minst Robotassistert undervisning og utvikling av skaperverksted.

Min Dr.-avhandling om personlig publisering.

Siterte artikler og publikasjoner i Cristin.

16. januar 2011

Google som tjenesteleverandør for høyere utdanning

Google-pakka er et knippe svært nyttige verktøy. Derfor vil jeg gjerne ha disse tjenestene via min arbeidsgiver, ikke bare som privatperson:
Feides søsterføderasjon i Nederland, SURFfederatie, har inngått en tre års avtale med Google om bruk av Google Apps for Education. Dette gjør det mulig for alle i høyere utdanning i Nederland å bruke sin vanlige identitet, tilsvarende vår Feide-identitet, til å logge inn på Apps-tjenestene deres vertsorganisasjoner tilbyr via Google.
Institusjonene innenfor UH-sektoren legger allerede i dag en rekke tjenester hos eksterne leverandører. F eks læringsplattformen. Det burde derfor være rimelig klar bane, forutsatt at viljen er til stede. I motsetning til læringsplattformene er Google-apps faktisk gratis og reklamefritt for utdanningsinstitusjoner. Nærmere kommer en neppe en "free lunch".

Via Senter for IKT i utdanningen - blogg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket